Jurre Balder
March 2, 2022.
Wist totaal niet wat ik kon verwachten bij mijn eerste tattoo, maar Gio zijn service was geweldig, hij was vriendelijk en heeft me heel veel geleerd over tattoos. Ook hebben we gezellig gepraat en was de sfeer in de studio top. Die 3,5 uur ging voorbij als een uurtje! Het eindresultaat van mijn tattoo is zo-veel-beter dan ik mij had voor kunnen stellen, ik ben naar binnen gelopen met een concept in mijn hoofd, maar liep naar buiten met een masterpiece die hij origineel voor mij heeft bedacht en gemaakt. De service was top, de hygiëne was top, mijn tattoo is top, en voor een eerlijke prijs! Al met al een geweldige ervaring waardoor ik zeker opnieuw bij Eleven zou komen voor mijn volgende tattoo.
Tjarissa Wattimena
February 21, 2022.
Gio is een unieke kunstenaar. Een geheel eigen stijl in zowel zijn ontwerpen maar ook zeker in zijn manier van werken. Vanaf het eerste contact erg betrokken, behulpzaam en professioneel. Hij luistert, denkt mee en geeft eerlijk advies. Naast dit, is Eleven een hele fijne, lichte, rustige en mooie maar ook een zeer hygiënische studio. Een studio die echt uitblinkt en zich onderscheid als je het mij vraagt! De sfeer bij Gio is altijd elke sessie good vibes oh én de Eleven playlist op Spotify helpt daar ook een beetje bij ;) Tot Gio met pensioen gaat zal ik al mijn tatoeages bij hem zetten… HA!
Simon Colijn
February 18, 2022.
Happy to rate Eleven 5 out of 5 stars ! A private and well designed shop which made me comfortable and calm to moment I arrived. Gio has an eye & feeling for great detail and will take the time for perfection. He tattooed a detailed piece on my wrist with thin lines. I highly recommend Eleven. A great experience with stunning results 🙏
RuBang Gaming
February 17, 2022.
Super professionele tattoo shop. Je merkt dat Gio jaren ervaring heeft en stelt je erg op je gemak bij binnenkomst. Hij heeft een mooie sleeve ontworpen en gezet bij mij. De studio zelf heeft een schone en relaxte vibe. Dat vond ik zelf wel prettig. Waar het bij andere shops nog al eens wat drukker kan zijn heerst hier wat meer rust. Tof werk Gio!
Bas Geleijnse
February 17, 2022.
Kundig, uniek, eerlijk, betrouwbaar, hygiënisch, ontspannen, creatief en betrokken. Voelt iedere keer weer als thuiskomen bij Gio.
Lars Amsterdam
October 19, 2021.
Wat een fijne plek heeft Gio! Waar in sommige tattooshops het vaak heel rumoerig is neemt Gio echt de tijd en heeft een hele fijne rustige ruimte. Hij denkt met je mee en laat je niet overhaaste beslissingen maken. Je bent bij Gio in een huiskamer setting. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en komen heel graag bij Gio terug voor een volgende tatoeage! Dit is echt zo'n plek die je echt even moet ontdekken.
Dyannai
September 16, 2021.
Professionele shop, je voelt je gelijk op je gemak. Gio heeft veel ervaring en zal je het beste advies geven om zo tot een tof design te komen. Als je echt een strakke tattoo wilt zit je hier goed !
Ori Drory
July 31, 2021.
Heel strak mijn mando'a tattoo gezet. Relaxte studio en de grootste toevoeging is het stille tattoo apparaat. Je hoeft dus niet je noise cancelling headphones mee;)
IN-AXXI FLY58
April 18, 2021.
Op advies van mijn schoonzoon ben ik bij Gio terecht gekomen. Klinkt natuurlijk heel tegenstrijdig dat ik werkelijk niets heb met tatoo's echter als cadeau voor de verjaardag van mij vrouw heb ik een kleine tatoo op mijn arm met de eerste vier letters van haar naam. Vereeuwigen van liefde voor elkaar. Dat is de boodschap. Gio is een perfectionist. Absoluut een aanrader.