FAQ

Hoe maak ik een afspraak?

Wanneer je graag een afspraak wenst, gebruik dan het formulier via de menuknop
MAAK EEN AFSPRAAK. We streven er naar om binnen 24u te reageren.

Wanneer je voorkeur hebt voor een bepaalde weekdag of datum, vermeld dit dan op het formulier. Wij kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Houd er aub rekening mee dat voor iedere afspraak een aanbetaling is vereist.
(Geen restitutie mogelijk)

Is een bespreking/adviesgesprek mogelijk?

Jazeker. Vooral voor grote projecten, is het raadzaam vooraf een consult te boeken.
Voor kleinere tattoos is het niet nodig een aparte bespreking vooraf te boeken, maar indien gewenst is dit zeker mogelijk.
Tijdens een consult bespreken we je wens(en), en kunnen we kijken naar de juiste plaatsing, het formaat en de vorm. Nadat we een plan van aanpak hebben kunnen wij aan de slag met ontwerp, en plannen we graag een vervolgafspraak voor je in om de tatoeage te gaan zetten.

Hoe werkt een aanbetaling?

Voor iedere tattoo-afspraak, is een aanbetaling vereist. Hierdoor weten we beide dat de afspraak is bevestigd, en dat we op elkaar kunnen rekenen op de afgesproken dag en tijd.

Indien we een datum en tijd hebben besproken en je een betaallink is toegezonden, gebruik deze dan aub binnen 24u om de afspraak te bevestigen.

Wanneer een project meerdere sessies nodig heeft, kan de aanbetaling pas gebruikt worden bij de laatste sessie. Op deze manier hoef je niet telkens een nieuwe aanbetaling te doen voor vervolgafspraken.

Mocht je een afspraak willen verplaatsen, voorkom dan dat je aanbetaling komt te vervallen en laat het ons dan uiterlijk 48u voor de dag van afspraak weten.

Indien je vertraging oploopt, laat het ons weten. Bij geen bericht, vervalt je aanbetaling na 30min.

Wanneer je niet verschijnt op de afgesproken dag en tijd, vervalt tevens de aanbetaling.

Op aanbetalingen wordt géén restitutie gegeven.

Kan ik iemand meenemen naar de afspraak?

Bij Eleven bieden we onze service altijd 1-op-1.

Voor sommigen is het nemen van een tattoo puur cosmetisch, voor een ander heeft het een diepere betekenis. Hoe dan ook blijft het nemen van een tatoeage altijd een persoonlijke ervaring. 

Het is van belang dat Jij centraal staat tijdens de sessie en extra bezoek zorgt gauw voor onnodige afleiding. We bieden een heel ontspannen setting tijdens elke sessie maar stimuleren iedereen om zijn/haar eigen tattookeuzes te maken, zonder de validatie of goedkeuring van anderen.

Kom aub alleen naar de afspraak.

Hoe verzorg ik mijn nieuwe tattoo?

Wanneer we een tatoeage hebben gezet, zal deze na afloop worden schoongemaakt en worden bedekt met plastic folie óf een second skin sticker:

  • Indien er plastic folie is gebruikt om je tattoo te bedekken, laat deze dan in elk geval 3 uur zitten.
  • Wanneer we een Second Skin sticker hebben gebruikt, laat deze dan minstens 2 dagen zitten. Om te verwijderen, pel een hoekje van de sticker los en week het los onder de douche of kraan. Trek hierna de sticker voorzichtig van de tattoo af. Na het verwijderen van de Second Skin, kun je de tattoo wassen met warm water en antibacteriële PH-neutrale zeep.
  • Dep de schone tattoo droog met een schoon doek of tissue. Nooit hard wrijven.
  • Indien er plastic folie is gebruikt, kun je na de 1e keer schoonmaken, de tattoo opnieuw bedekken met schone folie. Voor de eerste nacht is dit zeker raadzaam. Na deze de volgende dag te hebben verwijderd, wederom schoonmaken en niet meer bedekken met folie.
  • Was je nieuwe tattoo 2x per dag, wees voorzichtig. Na het drogen, kun je een dun laagje zalf smeren om de huid te voeden, maar smeer heel dun en nooit dik. Gebruik een nazorg-product met een CE-markering.
  • Afhankelijk van jouw genezingsproces, is het raadzaam je tattoo ongeveer 2 weken lang dagelijks te blijven insmeren, maar nogmaals: dun aanbrengen. Beter een keertje extra later op de dag, dan 1x een dikke laag.
  • Oude huid en/of korstjes laten vanzelf los, nooit krabben of pulken.
  • Blijf weg van zwembaden, sauna’s, zonnebank studio’s, totdat je tattoo volledig is genezen.
  • Zweten is slecht voor de genezing van je tattoo. Voorkom intense sport of werk.
  • Voorkom direct zonlicht op je tattoo tot deze volledig is genezen. Na genezing is het altijd raadzaam je tattoo in te smeren met een factor, wanneer je je in direct zonlicht begeeft.

Extra info voor klanten met Second Skin stickers:
Het komt voor dat vocht zich gaat ophopen tussen de sticker en huid. Hierdoor lijkt het alsof de tattoo is uitgelopen, maar dit is niet het geval. Verzorg je tattoo zoals hierboven beschreven, en na het verwijderen van de sticker, was je makkelijk alle vlekken weg.
Indien de sticker eerder loslaat of irriteert, verwijder het dan volledig en verzorg de tattoo zoals beschreven.

Kan ik vrij binnenlopen voor informatie of een tattoo?

Eleven is een privé studio. Wij werken enkel op afspraak.

Maak een afspraak

Hoe bestel ik artwork, een logo of digitaal design?

Gio maakt naast vrij werk, ook kunstwerken op aanvraag. Ook heeft hij voor vele kledingmerken, bedrijven, en tattooshops wereldwijd allerlei werk en logo's ontworpen.

Heb je interesse, mail dan naar info@eleven-amsterdam.com

Wat is jullie leeftijdsgrens?

Wij tatoeëren uitsluitend mensen vanaf 18 jaar.

Wat zijn jullie tarieven?

De prijs van een tattoo wordt bepaald door de plek, het formaat, details etc.

Hierdoor is iedere tattoo maatwerk en verschillen de prijzen per tattoo en per persoon.

Wanneer een tattoo in 1 sessie gezet kan worden, dan hanteren wij een stukprijs.

Gaat het om een project waarbij meerdere sessies nodig zijn, dan wordt er een uurtarief gehanteerd. We voorzien je graag van alle nodige informatie tijdens een persoonlijke bespreking.

Waar zijn jullie gevestigd?

De studio is gevestigd op Zeeburgereiland in Amsterdam, tussen de A10 en het centrum in.

We zijn heel toegankelijk voor klanten die met de auto komen. Er zijn altijd parkeerplaatsen vrij voor de deur.

Indien je met het OV komt, neem dan bus 37 vanaf Station Amstel of tram 26 vanaf Centraal Station. Vanaf halte Zuiderzeeweg is het enkele minuten lopen.

Ons adres is:

Faas Wilkesstraat 141-B, te Amsterdam.

De ingang van de studio is om de hoek van de hoofdingang, gelegen aan de zijkant van het gebouw. De deuren zijn in de vorm van een "11", en makkelijk herkenbaar.

Routebeschrijving